Verduurzaming

Kunt en wilt u tegelijkertijd met funderingsherstel uw huis verduurzamen? Op deze pagina vindt u informatie over het kimaatneutraal maken van uw huis.

Klimaatneutraal

Het uitvoeren van funderingsherstel is wellicht het moment om ook energiebesparende maatregelen aan te brengen. Als je toch bezig bent en in een verbouwing zit en er is nog financiƫle ruimte dan kun je ook maatregelen aanbrengen die besparen op energiekosten. Vloerisolatie bijvoorbeeld. De gemeente organiseert en ondersteunt regelmatig acties rond energiebesparende maatregelen.

Er kunnen verschillende aanleidingen zijn om uw huis te gaan verbouwen. Misschien zijn de kinderen net het huis uit, of is het tijd voor groot onderhoud. Op het moment dat u gaat investeren in uw huis, kunt u gelijk nadenken over het comfortabeler maken van uw huis. Het is een investering voor de toekomst. Het combineren van onderhoud met aanpassingen voor de toekomst levert u mogelijk veel voordeel op.

Subsidies, maatregelen en advies

Bekijk hieronder welke subsidies en maatregelen er zijn. En waar u advies kunt krijgen.

Huis verduurzamen

Stimuleren funderingsherstel met subsidie

Voor duurzame maatregelen die in combinatie met funderingsherstel genomen worden: de aanleg van vloerverwarming en/of schuimbeton, kunt u terecht bij  de Stimuleringsregeling funderingsherstel.


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring
Ga naar Zaanstad.nl